7/10
 Kontakt
Ján Čech
  Skrabské 86
  09433   Vyšný Žipov, Skrabské
  tel: +421 908 322071
 

QR code
FB - STRÁNKY
Hyperpolarizačné
okuliare

Veľká päťka
 ON LINE OVZDUŠIE EURÓPA
 ON LINE OVZDUŠIE SLOENSKO


stiahnite si APP saneprofit TLW na google play
TOPlist">
NAVŠTÍVTE WEB STRÁNKU FIRMY Ján Čech - SANEPROFIT
 
Klikni na obrázok

Park City, Jozef Ninis 22., štafeta /SVK/ 8.

  • Pridané: 15.12.2013
  

V Americkom Park City, bola na programe 5.kola Svetového pohára , súťaž mužov a štafiet. Jozef Ninis obsadil 22.miesto a nepodarilo sa mu ani na piaty pokus dostať do elitnej pätnástky. Účasť vo finále a toto umiestnenie mu však prinieslo bodový zisk, ktorý mu zaručuje v celkovom poradí 26.miesto a v redukovanom poradí kvalifikácie to je 21.poradie a pohodlný postup na ZOH SOČI 2014. Dúfam, že Jozefovi sa bude forma zlepšovať, ako každú sezónu /svoje najlepšie výsledky dosahoval pravidelne ku koncu sezóny/ a jeho umiestnenia sa budú pohybovať do vytúženej /teraz akoby zakliatej/ pätnástky. Jožkovi srdečne GRATULUJEME a prajeme do začiatku olympiády veľa pekných jázd a umiestnení a samozrejme zdravíčko.....
Máme tu ešte slovenskú štafetu, ktorá v Park City štartovala v zložení Viera Gbúrová, Jozef Ninis a Zemaník-Petrulák, ich ôsme miesto /ako som už hovoril po Whistleri/ odráža reálnu silu slovenskej štafety a bude nesmierne ťažké posunúť sa vyššie /ťažké, ale nie nemožné/, ale ako som hovoril, zvyčajne sa slovenským sánkarom zlepšuje forma práve ku koncu sezóny, čo by mohlo ešte priniesť zaujímavé momenty a umiestnenia. Nechajme sa prevapiť, teraz len podotýkam, že slovenská štafeta bude štartovať na ZOH SOČI 2014, pretože jej členovia sa všetci na olympiádu kvalifikovali.
Ostáva mi už len povedať niekoľko slov slovenskému trénerovi Ľubomírovi Mickovi...

  Ľ U B O ,    G R A T U L U J E M   ! ! ! 

 Formulár
    Momentálne nie je k dispozícií žiaden komentár

    pridať komentár
     
    Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.